{{ item.title }}

Random edition

Counter-Strike 1.6 CSO Edition

illustration
Download .exe 0 descarcari
Download .zip 0 descarcari
Yandex .exe 0 descarcari
Yandex .zip 0 descarcari
  • Foarte important !!!

Este posibil să primiți un avertisment de la Microsoft SmartScreen atunci când lansați configurarea!! . Cu toate acestea, acest avertisment este fals pozitiv și va dispărea odată ce configurarea noastră este semnată!! . Nu puteți deschide programul de instalare? Soluția aici :

Dacă ați căutat o versiune uimitoare de Counter-Strike pentru a adăuga la colecția dvs., nu ar trebui să căutați mai departe, deoarece de îndată ce descărcați CS 1.6 CSO Edition veți afla foarte repede că aceasta este una dintre cele mai uimitoare versiuni ale jocului create vreodată. Transportă tot ce are nevoie un jucător pentru un nou tip de experiență distractivă și distractivă, inclusiv un design excelent și o mulțime de suplimente și modificări diferite. Descărcarea CS 1.6 este disponibilă prin link direct și, de asemenea, un fișier Yandex sau Arhiva, deci depinde de tine ce opțiune să alegi.

  • Un nou design uimitor și atmosferă.
  • Cea mai recentă construcție de jocuri 8684 .
  • Modele originale de playere CSO .
  • Skin-uri autentice de arme CS:O2 .
  • HP și banii din tabloul de bord .
  • Roboții sunt incluși .
  • Client de joc complet protejat .

Acum, să continuăm cu revizuirea CS 1.6 CSO Edition și să începem de la prima lansare. Aici observăm un nou design uimitor al meniului: o imagine de fundal excelentă, alături de o schemă de culori frumoasă și o coloană sonoră minunată. Dar cele mai uimitoare lucruri se află în față și suntem aici pentru asta, așa că ajungem la analiza gameplay-ului prin pornirea unui server. Aici, primul lucru la care acordăm atenție este o mare varietate de noi hărți bonus, fiecare dintre ele purtând grafică complet HD. Aceste locații sunt la fel de grozave pentru a juca singur sau cu prietenii.

Cateva imagini din jocul “CSO”

În afară de hărți, există mai multe alte motive pentru a descărca CS 1.6 CSO Edition, dar cele care ies în evidență sunt probabil modele și skin-uri. Atât modelele jucătorilor, cât și skin-urile de arme sunt la fel de uimitoare și este foarte greu de spus care este mai important aici. Modelele de jucători sunt personaje originale CSO cu grafică HD uluitoare și un design excelent. În timp ce skin-urile de arme sunt un pachet de colecție originală CS: O2 și arată pur și simplu uimitor. Este o bucurie pură să tragi cu aceste arme, având în vedere că sunetele de tragere sunt înlocuite cu altele noi, de calitate superioară.

Pentru a termina noua atmosferă, radarul și HUD sunt, de asemenea, noi și arată mult mai interesant și mult mai frumos decât cele implicite originale. Dar chiar și după enumerarea tuturor acestor calități grozave, mai sunt multe de spus. În primul rând, acest CS se bazează pe cea mai recentă construcție de jocuri 9437 și poartă toate caracteristicile uimitoare ale acesteia: viteză de descărcare a resurselor foarte mari, tablou de bord care afișează HP și bani, suport pentru avatare, consolă colorată și multe altele. Roboții sunt incluși și fac posibilă jucarea jocului în modul single-player offline. Între timp, o protecție puternică vă asigură că rămâneți 100% în siguranță și securizat în timp ce jucați online.

Download .exe 0 descarcari
Download .zip 0 descarcari
Yandex .exe 0 descarcari
Yandex .zip 0 descarcari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *