{{ item.title }}

Random edition

Counter-Strike 1.6 TURCIA EDITION

illustration
Download .exe 0 descarcari
Download .zip 0 descarcari
Yandex .exe 0 descarcari
Yandex .zip 0 descarcari

Este posibil să primiți un avertisment de la Microsoft SmartScreen la lansarea instalării!!! .

Cu toate acestea, acest avertisment este fals pozitiv și va dispărea odată ce configurația noastră este semnată!!! .

Astăzi suntem bucuroși să vă prezentăm o nouă ediție creată special pentru oamenii minunați din Turcia, o țară minunată și, prin urmare, vă vom permite să descărcați CS 1.6 Turkey Edition. Există o mulțime de actualizări și suplimente grozave în această versiune uimitoare și, sincer, are un design turcesc excelent. Puteți descărca în siguranță Counter-Strike 1.6 prin link direct (dacă doriți să îl obțineți cât mai repede și mai convenabil posibil) sau prin torrent (dacă sunteți utilizator uTorrent, această metodă vă va potrivi). fără cusur).

Acum, hai să vorbim despre CS 1.6 Turcia Versiunea în detaliu. Încă de la început, suntem întâmpinați de un nou design minunat al meniului de joc, care are o imagine de fundal excelentă, cu arta steagului Turciei pe ea, o schemă excelentă de culori roșii, precum și imnul național turc. Este un remix grozav ca coloană sonoră. Dar să aruncăm o privire la joc și să ne alăturăm unui server. Aici începem imediat să observăm lucruri noi: hărțile standard au acum noi texturi HD, ceea ce face ca CS 1.6 să arate mult mai proaspăt și mai modern.
Un alt lucru grozav pe care trebuie să-l urmăriți: noul pachet de skin-uri de arme HD cool care arată grozav și sunt probabil principalul motiv pentru a descărca imediat CS 1.6 Turkey Edition. Sunetele de tragere a armelor sunt, de asemenea, noi, așa că este foarte distractiv să tragi dușmani cu aceste arme. Modelele de jucători sunt, de asemenea, noi și arată grozav, mult mai bine decât originalele. În plus față de toate acestea, există noul radar și multe personaje și efecte noi, ceea ce creează o experiență de joc foarte frumoasă.

În afară de aceasta, este important să rețineți că jocul se bazează pe cea mai recentă construcție 9211, ceea ce face posibilă utilizarea avatarelor în joc care apar în clasament. Împreună cu ei, HP și banii apar și în clasament. Această versiune are, de asemenea, o viteză foarte mare de descărcare a resurselor suplimentare, care permite oricărui mod greu să se conecteze de cinci ori mai repede decât în mod normal. Și dacă nu doriți să jucați online, există roboți care vă vor permite să jucați offline. Un meniu la îndemână vă ajută să setați configurația corectă, cum ar fi nivelul de dificultate, numărul de jucători și multe altele.

Caracteristici :

  • Design și atmosferă turcești noi uimitoare
  • Noi texturi HD ale hărților standard
  • Noi skin-uri de arme HD
  • Compilarea finală 8684
  • Modele noi de playere
  • Radar nou și alte personaje
  • Avatare, HP și bani în clasament
  • Protecție puternică
Download .exe 0 descarcari
Download .zip 0 descarcari
Yandex .exe 0 descarcari
Yandex .zip 0 descarcari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *