{{ item.title }}

Random edition

Counter-Strike 1.6 WarZone Update Steam

illustration
Download .exe 0 descarcari
Download .zip 0 descarcari
Yandex .exe 0 descarcari
Yandex .zip 0 descarcari

Această pagină vă va permite să descărcați CS 1.6 WarZone ușor, gratuit și în siguranță. Această versiune a jocului este deja destul de faimoasă și acea ediție specială este abordarea noastră asupra mărcii. Am creat acest CS 1.6 minunat pentru a vă bucura și de aceea are o mulțime de caracteristici noi uimitoare, cum ar fi designul roșu epic și hud.

În afară de noua schemă de culori și fundal, acest Counter-Strike 1.6 este în mare parte același cu versiunea originală, ceea ce înseamnă că are modele de jucători cu aburi, arme standard și texturi de hartă. Prin urmare, este perfect pentru oricine se bucură de gameplay-ul clasic de cstrike, dar simte că versiunea originală a devenit puțin învechită.

Meniul jocului a primit un redesign uimitor, care include o nouă imagine de fundal minunată și titluri utile de meniu roșu mare. Designul este în mare parte roșu, alb-negru, care funcționează corect. Acest CS are, de asemenea, o coloană sonoră muzicală excelentă și puternică la pornirea jocului. Numai acest lucru vă garantează configurația potrivită pentru un joc bun.

Este posibil să te joci cu roboți dacă vrei să încerci un singur jucător, așa că începe noul joc și alege harta dorită. Dacă doriți să jucați online, multiplayer-ul este de asemenea disponibil, trebuie doar să selectați “găsiți servere” și să alegeți unul în browser sau pur și simplu să faceți clic pe “server aleatoriu” și să vă conectați instantaneu la una dintre cele mai bune locații.

Caracteristici :

  • Design nou
  • Modele de arme cu aburi
  • WarZone original HUD
  • Roboți (comenzi: H)
  • Garantat pentru a rula pe Windows 10+11 și alte versiuni
  • Protecție 100% anti-hacking
  • Viteză de descărcare nelimitată
  • Instalare rapidă (mai puțin de un minut)
Download .exe 0 descarcari
Download .zip 0 descarcari
Yandex .exe 0 descarcari
Yandex .zip 0 descarcari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *