{{ item.title }}

Random edition

Counter-Strike 1.6 original [ NextClient 2024 ]

illustration
Download .exe 0 descarcari
Download .zip 0 descarcari
Yandex .exe 0 descarcari
Yandex .zip 0 descarcari

EN:

DESCARCA CS 1.6 ORIGINAL GRATUIT VERSIUNEA COMPLETĂ FPS MARE

Un CS 1.6 modern, în curs de dezvoltare, bazat pe client pe versiunea actuală Steam, îmbogățită cu caracteristici autentice.

NextClient își propune să introducă acele caracteristici care Jucătorii de Counter-Strike visează de ani de zile. Securitate sporită, interfață reproiectată cu capacitatea de a schimba tema, cea mai rapidă descărcare de resurse și lista serverelor de jocuri, Avatare pentru jucătorii Steam și multe altele.

nextclient

Bazat pe versiunea Steam

NextClient se bazează pe cea mai recentă versiune a clientului de joc (8684). Acest lucru oferă un impuls de performanță, mai multă securitate și mai puține critici bug-uri care ar putea duce la probleme.EXPERIMENTAL S-a adăugat modul de compatibilitate Steam.

Protecție și siguranță

În mod tradițional, clientul are un protector încorporat care protejează împotriva malițiosului comenzi și fișiere trimise de pe serverele de jocuri. Clientul, de asemenea contracarează munca cheats care sunt rulate pe ea.

Interfață extinsă

Interfață de meniu principal reproiectată, care a adăugat setări noi, elemente, indicatori detaliați de descărcare, precum și afișarea avatarelor utilizatorilor Steam.

Cea mai rapidă descărcare de resurse

Îți place să navighezi pe serverele de jocuri? NextClient este primul printre altele clienți nu numai în viteza de preluare a serverelor de pe Internet, dar și lider în viteza de descărcare prin implementarea descărcare multithreaded.

Instrumente pentru dezvoltatori

Clientul acceptă un API pentru dezvoltatori, care permite dezvoltatorilor de servere de jocuri să utilizeze noile caracteristici ale NextClient. De exemplu:

  • Schimbarea legitimă a cvar-urilor cu o garanție pentru restabilirea standardului setări după deconectarea de la server, cu alte cuvinte fără hacking lent
  • Abillity pentru a gestiona sprite-urile pe ecranul clientului o gamă largă de control peste ele culoare, cadru, animație, mod de randare etc.
  • Abillity pentru a controla modul de redare a modelelor first person (viewmodels)
Download .exe 0 descarcari
Download .zip 0 descarcari
Yandex .exe 0 descarcari
Yandex .zip 0 descarcari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *